Nieuwsoverzicht

 • 25-10-2023

  Maandinfo oktober 2023

  Hier leest u onze nieuwsbrief van oktober 2023.

  Lees meer
 • 19-10-2021

  Ga je mee op avontuur in ons Tiny Forest?

  Sinds 2 jaar heeft PC Daltonschool een eigen Tiny Forest, genaamd 'Het Buurtbos'. Het bos groeit en bloeit gestaag en nu het bijna herfst wordt, gaan de blaadjes ook weer vallen. De kinderen van Ichthus gaan graag op avontuur in het bos. Ze vinden er prachtige bladeren, lopen over spannende paadjes, zien er mooie vlinders vliegen, en smullen van de sappige bramen, en nog zo veel meer. Het IVN komt af en toe langs voor spannende buitenlessen. Kom jij ook spelen in ons bos?

  Lees meer
 • 19-10-2021

  Lekker lezen in de eigen schoolbibliotheek van Ichthus

  Wij hebben samen heel veel boekenpret beleefd rondom het thema van de Kinderboekenweek 'Worden wat je wil'. De kinderen van Ichthus kregen 'hoog bezoek', van een dierenarts, een stewardess, een diëtiste, een heuse militair, een kok, een verpleegster, enz. Maar natuurlijk gaat het ook tijdens de Kinderboekenweek vooal ook om samen 'lekker te lezen'. En wist je dat wij een supergave schoolbibliotheek hebben met allemaal nieuwe boeken en tijdschriften. Binnenkort komt er weer een goed gevulde boekenkast bij. Wij kunnen niet wachten ...

  Lees meer
 • 2-12-2020

  Herdenking het Loo

  Als school hebben wij een oorlogsmonument geadopteerd. Groep 8 krijgt hier les over en gaat ook naar de herdenking van de slachtoffers. We brengen daar een krans en bloemen.

  Lees meer
 • 1-12-2020

  Gestart met Bouw!

  Sinds een aantal weken zijn wij gestart met het leesinterventieprogramma Bouw!

  Lees meer