Open dag

Een basisschool kiezen is een belangrijke beslissing voor ouders en hun kinderen. In Apeldoorn is volop keuze! Het grote voordeel daarvan is dat ouders kunnen kiezen voor een school die het allerbest past bij hun kind. 

Een open dag is een mooie gelegenheid om op laagdrempelige wijze de sfeer te ervaren op een basisschool en in gesprek te gaan met directie, leerkrachten, leerlingen of ouders over het onderwijs, de cultuur en de dagelijkse gang van zaken. Ook voor peuters is een open dag een leuk moment om alvast een kijkje te nemen op school.

Open dag 9 oktober 2019

U bent van harte welkom! 

Om u een indruk van onze school te geven staan wij met koffie en thee klaar om u te ontvangen tijdens de centrale open dag basisscholen tussen 09.00 en 12.00 uur. Directeuren, leerkrachten en/of ouders zijn aanwezig om u te vertellen over onze school en om vragen van uw kant te beantwoorden. Neem gerust ook uw bijna naar schoolgaande kind mee, en ga samen een kijkje nemen in de (kleuter)groepen. Een mooie ervaring voor uw kind.  

www.basisscholenapeldoorn.nl 

Op basisscholenapeldoorn.nl staat een overzicht van alle basisscholen in Apeldoorn. Via een aantal zoekfilters kan een eerste voorselectie gemaakt worden van scholen die aanspreken. Stel bijvoorbeeld de maximale reistijd van huis naar school in of maak een keuze bij onderwijsvorm, kinderopvang, rooster of identiteit. 

Kinderopvang ook open!

Veel scholen in Apeldoorn werken nauw samen met kinderopvangorganisaties, die vaak ook gevestigd zijn in hun schoolgebouw. Deze opvang kan variëren van kinderdagverblijf en peuteropvang tot buitenschoolse opvang. Op de open dag kunnen bezoekers meestal ook een kijkje nemen bij opvangruimtes en in gesprek gaan met pedagogische medewerkers. 

 

Initiatiefnemers 

De open dagen en basisscholenapeldoorn.nl zijn een initiatief van Leerplein055, PCBO Apeldoorn en Veluwse Onderwijsgroep.