Kinderopvang Bixo locatie Ichthus/Margriet

Bixo Ichthus is een unieke samenwerking met de PC Daltonschool Ichthus en PCBS Prinses Margriet. De opvang vindt plaats in de Ichthus aan de Kalmoesstraat 261 te Apeldoorn (Zevenhuizen). Bixo Ichthus/Margriet biedt voorschoolse opvang vanaf 07:30 en naschoolse opvang tot 18:30. In de vakanties en op studiedagen is Bixo geopend van 07:30 – 18:30. De kinderen van PC Daltonschool Ichthus gaan zelf naar het BSO lokaal. Een pedagogisch medewerker van Bixo haalt de kinderen van de Prinses Margriet op van school en brengt ze direct naar het BSO lokaal op voor een gezellige ochtend en/of middag spelen.

Bixo in de praktijk

Wat maakt Bixo uniek?

Na een schooldag naar buiten om lekker te bewegen? Na een schooldag de keuken in om iets te bakken? Na een schooldag even lekker chillen in onze huiskamer? Na een schooldag creatief aan de slag?

Dat kan! Bij Bixo Apeldoorn  Ichthus (in samenwerking met PCBS Prinses Margriet)

 

 

Unieke samenwerking

In samenwerking met Stichting PCBO Apeldoorn verzorgt Bixo voor- en naschoolse opvang voor kinderen van PC Daltonschool en PCBS Prinses Margriet. Bixo wil buitengewoon de beste opvang bieden. Iedere dag biedt Bixo een toaalaanbod met kwaliteit

 

 

 

Mooie ruimtes

De Bixo VSO/BSO locatie is gevestigd aan Kalmoesstraat 261. Kinderen van de PCBS Prinses Margrietschool worden door de pedagogisch medewerker van Bixo opgehaald. De op Ichthus ingerichte locatie bied veel mogelijkheden. Naast een gezellige huiskamer, is er een speelzaal, een verkeersplein, een moestuin, een theaterpodium. Natuurlijk is er buiten veel ruimte om te spelen. Bixo biedt een ontspannen, vertrouwde, veilige, huiselijke en uitdagende omgeving voor ieder kind. 

Bekijk Bixo

Bixo beschikt over een eigentijds en eigenwijs ingerichte huiskamer. Hier kunnen kinderen heerlijk ontspannen en spelen. De huiskamer kijkt uit over een groot speelterrein. Kijk jij maar?! Blijf je binnen of ga je naar buiten vandaag?

Uitdagend activiteitenaanbod

Iedere middag staat er een georganiseerde activiteit op het programma. Gave dansmoves instuderen, zelf appelmoes koken, zeepjes maken of een eigen bouwwerk timmeren. Het is leuk als uw kind aan de activeiten meedoet, maar niets hoeft. Want het kan ook heel fijn zijn om na school onderuit te zakken met een boekje op onze bank. Ook kan uw kind alvast het huiswerk maken van de volgende dag. 

Kleinschalige aanpak, persoonlijke service
Bixo werkt met korte lijnen, de vestigingsmanager is altijd bereikbaar en werkt zelf op de groep, waardoor zij de kinderen en de ouders goed kent. Door deze kleinschalige aanpak bereikt Bixo een hoge mate van persoonlijke service: een extra dag komen of een dagje ruilen is zo geregeld. 


VSO en BSO

Bixo bied voorschoolse opvang (VSO) vanaf 07.30 en buitenschoolse opvang (BSO) van 14.30 - 18.30. Tijdens studiedagen en vakantiedagen is Bixo de hele dag geopend. Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs voor een vrijblijvende kennismaking met rondleiding.

Direct naar de site