Menu

VSO en BSO

In samenwerking met PCBO Prinses Margriet verzorgt Bixo voor- en naschoolse opvang voor kinderen van Ichthus en de Prinses Margriet. Bij Bixo willen we buitengewoon de beste BSO zijn, wij bieden elke dag een kwalitatief totaalaanbod.

bixo ichthus huiskamer

Mooie ruimtes

Onze BSO-locatie is gevestigd in het schoolgebouw van Ichthus. Naast een gezellige huiskamer, is er een gymzaal, een verkeersplein, een leerplein en hebben we beschikking tot een buitenruimte. Wij bieden een ontspannen, vertrouwde, veilige, huiselijke en uitdagende omgeving voor ieder kind.

Uitdagend activiteitenaanbod

Iedere middag staat er een georganiseerde activiteit op het programma. Gave dansmoves in de gymzaal, zelf appelmoes koken, zeepjes maken of je eigen bouwwerk timmeren. We vinden het leuk als je met de activiteiten meedoet, maar niets is verplicht! Want wat kan het ook fijn zijn om uit school onderuit te zakken met een boekje op de bank of het huiswerk voor morgen alvast te maken.

bixo buiten

Kleinschalige aanpak, persoonlijke service

Bixo werkt met korte lijnen, de vestigingsmanager is altijd bereikbaar en werkt zelf op de groep waardoor zij de kinderen en ouders goed kent. Door onze kleinschalige aanpak, bereiken we een hoge mate van persoonlijke service: een dagje extra of een dag ruilen is zo geregeld!

Tijden en locatie

Bixo biedt voorschoolse opvang (VSO) vanaf 07:30 uur en buitenschoolse opvang (BSO) van 14:30 tot 18:30 uur. In de vakanties en op studiedagen is Bixo geopend van 07:30 – 18:30.

Bixo