Menu

Samenwerking

DSCF5626 lowres

Samenwerking

Als school staan we nooit alleen. Naast de samenwerking binnen de school werken we ook daarbuiten intensief samen met verschillende instanties. Lees hieronder met wie wij allemaal samenwerken!

DSCF5723 lowres

Markant, Coda en Accres

Markant

Markant centrum voor kunst en cultuureducatie Apeldoorn verzorgt het jaarlijkse kunst en cultuur menu voor de kinderen. Door middel van de projecten van Markant maken kinderen kennis met muziek, beeldende kunst en drama. Verder maken wij gebruik van het aanbod van ondernemers uit de regio, het aanbod van musea of andere maatschappelijke instellingen. Op die manier proberen wij ons onderwijs te verbreden en te verrijken.

Coda en Accress

Coda Apeldoorn (bibliotheek) verzorgt onze schoolbibliotheek en geeft een impuls aan ons leesonderwijs door o.a. excursies te organiseren voor onze kinderen naar de bibliotheek. Accress Apeldoorn verzorgt een breed aanbod aan schoolsporten en sportieve activiteiten. Als Daltonschool nemen wij deel aan het Dalton Oost Nederland overleg. En binnen PCBO zoeken wij de samenwerking met scholen binnen onze stichting.